Wednesday, February 18, 2009

personal freedom és 1 kis respect

fontos hogy nap mint nap társas kapcsolatokat gyakoroljunk, mert belénk rögzülhetnek furcsa előitéletek, intoleranciák, habitok, amiket ha egyedül élünk nagyon nehéz lesz lebontani majd amikor pl egy párkapcsolatba kerül az ember..

a lakótársammal sokat beszélgetünk lately.. maga alatt van, mert az önbecsülésén constantly csorba esik.. megbeszéljük a confidence-el és a határainkkal való problémánkat és arra lyukadunk mindig ki, hogy mi mindenkit tisztelünk, de valahogy vissza nem mindenki tisztel minket és ezeket a kis csorbákat nehéz elviselnie az amugy is elnyomott egonknak..
(- előző életünkben v.szinű tesók voltunk mert annyira egy szinten mozgunk-)..

nem minden fekete vagy fehér.. igenis vannak motivációk, amelyek egy ember cselekedeteit nagyban befolyásolják, sokan nem veszik a fáradságot hogy ezen elidőzzenek..a toleranica pedig innen ered..

feldmár andrásnak van egy ilyen mondása: "onnan tudod hogy szeretnek, hogy szabadabban érzed magad az illető társaságában, mint egymagadban...és ez mennyire igaz..személyes szabadság és ezzel együtt a personalidad milyenségének a tisztelete egy akármilyen kapcsolatban a number 1 kiidulópont számomra...

de persze nem vagyunk egyformák.. és nem is lenne jó az, de mások által lehetünk önmagunk, ezért van szükség a toleranicára, ami pedig a feltétel nélküli tiszteleten kell hogy alapuljon..

No comments: